Trek je wandelschoenen maar weer aan voor de culinaire nieuwjaarswandeling
Trek je wandelschoenen maar weer aan voor de culinaire nieuwjaarswandeling Foto: ©pixabay.com

Culinaire nieuwjaarswandeling La Sonnerie

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Genieten van de gezonde buitenlucht, in combinatie met hapjes van de keukenbrigade van La Sonnerie tijdens een heerlijke wandeltocht. Door het grote succes van de voorgaande wandelingen komt La Sonnerie in het nieuwe jaar met een vervolg hierop.

Op zondag 24 januari organiseert La Sonnerie, nu in samenwerking met hun Lazy Sonnie Afternoon-team, wederom een culinaire wandeltocht. Ook deze keer heeft La Sonnerie een prachtige wandelroute laten maken, waarbij u langs mooie plekjes van Son en Breugel wordt geleid.

Tijdens de wandeling komt u langs een 4-tal zogenaamde ‘Take and Go Stops’, waar zij u een culinair gerechtje en een drankje meegeven. Aansluitend vervolgt u uw wandeling naar de volgende stop. De ‘Take And Go’s’ zijn vanaf 12.30 uur tot 16.30 uur bemand.

U schrijft zich vooraf in bij de receptie van La Sonnerie, waar u de wandelroute ontvangt en een viertal vouchers voor de Stops onderweg. Zo kunt u op 24 januari gemakkelijk vanuit thuis deze route oppakken op het door u gewenste punt voor deze wandeling van ongeveer 11,5 km. U kunt vertrekken vanaf La Sonnerie, maar u kunt ook op andere punten in de route inprikken. Mocht de totale route te lang voor u zijn, dan bestaat de mogelijkheid om deze met zo’n 2 km in te korten.

Moet hoeveel personen u tegelijk kunt wandelen, is afhankelijk van wat er op de persconferentie van 12 januari afgekondigd wordt; La Sonnerie volgt voor de culinaire nieuwjaarswandeling de RIVM-maatregelen. Kosten voor deelname aan deze wandeltocht bedragen 32,50 euro per persoon, inclusief vier keer een hapje en vier keer een drankje. Inschrijven kan via info@sonnerie.nl of telefonisch via 0499-460222.

Mocht de regen op zondag 24 januari met bakken uit de lucht vallen, dan kunt u een box met hapjes en drankjes via een drive-thru bij La Sonnerie afhalen, zodat u toch kunt genieten van alle lekkernijen.