The Blue Stars tijdens een eerder optreden in het Vestzaktheater
The Blue Stars tijdens een eerder optreden in het Vestzaktheater Foto: Wil Feijen

‘Van eerste steen tot slotapplaus’

Algemeen Voorstelling/Theater

Son en Breugel - The Blue Stars treden op in een gevarieerd, avondvullend programma op vrijdag 17 juni om 20.15 uur in het Vestzaktheater, dat geheel in het teken staat van de sluiting van dit theater, en het zal een gedenkwaardig afscheid worden.

Dit is de allerlaatste voorstelling in het ‘oude’ Vestzaktheater; in juni verhuist het Vestzaktheater naar het Dommelhuis. The Blue Stars nemen u mee op een komische reis via de eerstesteenlegging van het Corneliushuis tot het slotapplaus van deze memorabele avond. Ze gaan er dus geen sombere avond van maken, integendeel, u krijgt wat het publiek altijd van The Blue Stars verwacht: een ontspannen avond, veel lachen, mooie muziek en hilarische conferences. Verhalen over de tijd van het patronaatsgebouw en het ‘rijke Roomse leven’ tot en met de verhalen van nu.

Het programma Van eerste steen tot slotapplaus’ heeft opnieuw een hoog ‘dat weet ik nog goed’-gehalte. Kaarten à 12,50 euro kunnen gereserveerd worden bij het Vestzaktheater of via www.vestzaktheaterson.nl.