Ralph Beukers (r) met zijn zoon Erik
Ralph Beukers (r) met zijn zoon Erik Foto: ©HTC Son Tennis

Familietoernooi HTC Son Tennis weer ouderwets gezellig

Algemeen sport

Son en Breugel - Het begon in 2015 ooit als een stageopdracht door Maurice Laurdenois: een toernooi organiseren voor de leden van HTC Son. Samen met trainer Stefan en de ouders van Maurice werd er een goede basis gelegd voor een familietoernooi wat nu nog steeds een groot succes blijkt. Het Grote Familietoernooi was zondag 5 juni, met honderd deelnemers, weer een flink succes. Het was nog even spannend op zaterdag of de verwachte regen doorging zetten, maar op de dag zelf viel het allemaal gelukkig erg mee.

Vijftig koppels, onderverdeeld in 7 poules op leeftijd, gingen de strijd aan met elkaar. Dit jaar bestonden de activiteiten uit tenniswedstrijden, midgetgolf, klootschieten en, voor het eerst in deze editie, Kubbs. Tussendoor was er natuurlijk ook een heerlijke lunch waar jong en oud even bij kon komen van het harde werken. Twee rondes voor het einde stond er toch nog een flinke regenbui op de deelnemers te wachten, waardoor de quiz en loterij naar voren werden gehaald. 

Nadat de buien weer voorbij waren konden de laatste rondes gespeeld worden en werd de dag afgesloten met de prijsuitreiking. Mede dankzij de goede hulp van Julian, Valentijn, Bob en Maarten verliep de dag op rolletjes en ook Diana was met de hulp achter de bar van grote waarde. Dank jullie wel voor jullie inzet! Ook sponsor Sport 2000 BrabantSports bedankt voor het regelen van leuke prijsjes en handouts. De organisatie, bestaande uit Stefan, Julian, Valentijn, Bob en Maarten, hoopt iedereen volgend jaar weer terug te zien tijdens de 6e editie van het Grote Familietoernooi.