Samen sterker op de vijver
Samen sterker op de vijver Foto: MooiSonenBreugel

Twintig uur wandelen, fietsen of hardlopen tijdens Son en Breugel samen sterker

Algemeen Son en Breugel samen sterker

Son en Breugel - Komende weekend, 11 en 12 juni, gaat het evenement Son en Breugel samen sterker plaatsvinden rondom de vijver aan de Europalaan in Son en Breugel. Tijdens dit weekend wordt stil gestaan bij de ziekte kanker en het vieren van het leven. Bij de officiële opening op zaterdag om 16.30 uur wordt het startsignaal gegeven voor de 20 uur durende wandelestafette door de deelnemende teams. Ook wordt er op een podium naast het parcours gedurende 20 uur gefietst en hardgelopen op spinningfietsen en loopbanden.

Gedurende het evenement zijn er naast het parcours allerlei activiteiten en een fantastisch amusementsprogramma met een groot aantal lokale artiesten. In DeMooiSonenBreugelKrant van woensdag 8 juni is het complete programma gepubliceerd, evenals een overzicht van alle sponsors die dit evenement mogelijk hebben gemaakt.

Bekijk hier het complete programma van 11 en 12 juni, inclusief een overzicht van alle hoofdsponsors en waarom zij Son en Breugel samen sterker een hart onder de riem steken.
Lees hier de pagina met het voorwoord van voorzitter Patrick Wijns en burgemeester Hans Gaillard, maar ook het overzicht van de goede doelen, het verhaal van Angeline, Suzanne en Ans en lees hier de pagina met de deelnemende teams, de informatie over de Kinderloop en de livestreaming en een overzicht van alle sponsors.