Afbeelding
Foto: @HOi-Huis

Nieuwe workshops in het HOi-Huis

Algemeen Activiteit

Son en Breugel - In het HOi-Huis is 15 juni een nieuwe activiteit, een creatieve workshop, gestart. Iedere woensdag, vanaf 10.00 uur houdt Arzu Guzun in de unit van het HOi-Huis deze workshop.

De workshops worden in overleg met de deelnemers ingevuld. Het kan gaan om kartonnen kunst, knutselen met plastic flessen, flesschilderen, schilderen en decoreren van stenen, houtkunst, decoupage, kunst met afvalmateriaal, keramiek, acryl- en olieverfschilderij, ebru en marmerkunst, kortom een enorm breed scala aan creatieve mogelijkheden, alle met verrassende en prachtige resultaten. Je leert van gewone dingen unieke kunststukjes te maken, die een feest zijn voor de gever en voor de ontvanger, zoals bijvoorbeeld een standaard cadeau voor een verjaardag.

De leden van het HOi-Huis kunnen uiteraard gratis aanschuiven, nieuwe leden moeten zich eerst inschrijven. De kosten daarvan bedragen 45 euro per jaar, exclusief werkelijke kosten van materialen (zoals papier, karton, klein, verf). Er wordt met een kleinere groep gestart, zodat iedereen volop de gelegenheid krijgt de kennis tot zich te nemen

Afbeelding
Afbeelding