Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Open dag Berkenstaete

Algemeen

Son en Breugel - In Berkenstaete wonen zo’n 100 mensen van wie vele hun hele leven in Son en Breugel hebben gewoond. Daarnaast werken er veel mensen uit Son en Breugel binnen Berkenstaete als medewerker of vrijwilliger.

Samen met de cliëntenraad nodigt Archipel iedereen uit om tijdens de open dag van 14.00 tot 16.30 uur op zondag 25 september kennis te komen maken met wat Berkenstaete te bieden heeft. Tijdens deze open dag is er veel te doen binnen Berkenstaete. Zo is er muziek, worden er spellen gedaan, zijn er aaidieren, en zijn er meerdere kramen waar informatie te verkrijgen is.

Ondermeer kunt u tijdens de open dag de Gasterij van Berkenstaete bezoeken en genieten van een verse maaltijd of van een kop koffie met een appelflap. De Gasterij zal u graag verrassen met een proeverij van lekkere hapjes. Ook krijgt u gelegenheid om een kijkje te nemen in één van de appartementen van wooncomplex Berkenstaete, en de dagbestedingsactiviteiten te bezoeken, waar de dagbestedingscoaches u graag informeren over de verschillende mogelijkheden van activiteiten.

Bovendien krijgen de bezoekers uitleg over de cliëntenraad van Berkenstaete. Misschien dat u daarna wel lid wilt worden van deze cliëntenraad. Maar ook de altijd actieve Vrienden van Berkenstaete vertellen u graag wat zij doen voor de bewoners. Tijdens de open dag kunt u ook kennismaken met de verschillende mogelijkheden van vrijwilligerswerk bij Archipel, bijvoorbeeld als flexvrijwilliger, waarbij u zich kunt inzetten voor een (tijdelijk) project.

Natuurlijk informeert Archipel u ook over de mogelijkheden van het werken bij Archipel. Daarvoor zijn de medewerkers van Werving en Selectie van Archipel aanwezig op de open dag.

U bent welkom op de open dag van 14.00 tot 16.30 uur aan de De Bontstraat in Son en Breugel.