zaterdag 3 september opent Golfclub Son haar deuren voor iedereen die kennis wil maken de golfsport.
zaterdag 3 september opent Golfclub Son haar deuren voor iedereen die kennis wil maken de golfsport. Foto: Wil Feijen

Open dag golfclub son

Sport

Son en Breugel - Op zaterdag 3 september opent Golfclub Son haar deuren voor iedereen die op een leuke manier met de golfsport kennis wil maken; jong en oud zijn welkom. Golfclub Son is een gezellige en betaalbare club, gelegen aan de rand van Son en Breugel, achter de brandweerkazerne en naast de hockeyvelden.

De 9-holesbaan biedt veel uitdaging, ondanks, of misschien wel juist door, de beperkte lengte. Het afgelopen jaar zijn we bezig geweest om de baan door extra beplanting, meerdere waterpartijen en bunkers nog aantrekkelijker te maken.

Uitleg over de golfsport
Op de open dag krijgen belangstellenden uitleg over de golfsport en is er de mogelijkheid om - onder deskundige begeleiding - een balletje te slaan. Voor liefhebbers bestaat ook de mogelijkheid om onder begeleiding een rondje (4 holes) te lopen. Natuurlijk is ook onze pro Cecil aanwezig; hij wordt bijgestaan door een grote groep enthousiaste vrijwilligers, die u graag wegwijs maken in de golfsport en onze club.

Ook voor degenen die al eerder gegolfd hebben, maar zijn gestopt, is deze dag een ideale kans om de kennismaking met het golfen te hernieuwen. Voor golfclubs en ballen wordt gezorgd. Speciale kleding is niet vereist, platte schoenen worden aangeraden.

Een rondleiding zonder te spelen is ook mogelijk. De toegang is gratis en de koffie staat klaar. Wie zich na afloop opgeeft als lid, kan gebruik maken van aantrekkelijke aanbiedingen.

Golfclub Son is gesitueerd op het sportpark aan de Rooijseweg 11 in Son (naast de hockeyvelden). U bent op 3 september welkom van 11.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.golfson.nl