Golf Summer Party luid zomervakantie in
Golf Summer Party luid zomervakantie in Foto: Golfclub Oranje Nassau

Golf Summer Party luid zomervakantie in

Sport

Son en Breugel / Evertsoord - Golfclub Oranje Nassau heeft op zaterdag 23 juli de zomervakantie ingeluid met een Golf Summer Party. Een combinatie van een 9 holes ‘Texas Scramble’-wedstrijd, en een 18 holes individuele ‘Stableford’-wedstrijd. Veertig deelnemers streden voor de zomertitel.

Voor de titel werd deze keer gespeeld op de Peelse Golf te Evertsoord. Een prachtige golfbaan met A-status, op minder dan een half uur rijden van Son. Zoals altijd werd afgesloten met een prijsuitreiking en een gezellige borrel. Iedereen had zich ook aangemeld voor de barbecue. In combinatie met leuke zomerse achtergrondmuziek is er nog lang nagenoten.

De uiteindelijke winnaars waren bij de dames Marieke Eradus en bij de heren Hans Weijdeven.

De Texas Scramble-wedstrijd werd gewonnen door het team van Eric Fuchs, Astrid Janssen, Henk de Laat en Frank van der Sommen. De Longestprijzen gingen naar Pieter Bakker en wederom Marieke Eradus. De Nearyprijs ging naar Ton Henst.

Golfclub Oranje Nassau onderscheidt zich van reguliere golfverenigingen doordat leden niet gebonden zijn aan een vaste golfbaan. Deze zogenaamde vrije golfers willen niet verbonden zijn aan een vaste golfbaan met een vast lidmaatschap op één golflocatie. Die afwisseling en vrijheid om op diverse aangesloten banen te kunnen golfen, wordt gecombineerd met activiteiten die golfclub Oranje Nassau organiseert, zoals leuke wedstrijden, evenementen en ledendagen. Ieder rondje golf wordt uiteraard afgesloten met een gezellige borrel.

Kijk voor meer informatie over golfclub Oranje Nassau Son en Breugel op www.golfcluboranjenassau.nl of neem contact op via info@golfcluboranjenassau.nl