Nel van de Ven in het midden werd gehuldigd met haar 40-jarig jubileum
Nel van de Ven in het midden werd gehuldigd met haar 40-jarig jubileum Foto: Hans Schellens

Zonnebloem huldigt Nel van de Ven met haar 40-jarig jubileum

Algemeen

Son en Breugel - Afgelopen dinsdag 27 september was er tijdens de Vrijwilligersdag van de Zonnebloem Son en Breugel aandacht voor enkele vrijwilligers.
Er werd eerst afscheid genomen van twee vrijwilligers, Thea van de Ven en Jans van de Ven; voorzitter Angeline Wijns-Petit dankte hen voor hun jarenlange inzet, met bezoekwerk aan hun gasten, maar Thea ook voor haar inzet bij de Activiteitencommissie, waar ze enkele jaren lid van was.

Ook werden de vrijwilligers Maria de Kroon en Petra Leermakers gehuldigd omdat ze dit jaar 10 jaar vrijwilliger zijn voor de Zonnebloem Son en Breugel. Secretaris Henri Lodewijks bedankte de dames namens de Zonnebloem Son en Breugel voor hun inzet, en nam afscheid van Petra als vrijwilliger.

Daarna werd Nel van de Ven gehuldigd voor haar inzet voor de Zonnebloem Son en Breugel van maar liefst 40 jaar! De voorzitter zette Nel terecht in het zonnetje voor haar jarenlange inzet en roemde haar trouwe bezoekwerk aan haar gasten in deze 40 jaren. Nel heeft aangegeven dat zij het bezoekwerk aan haar gast voort blijft zetten, wat enorm gewaardeerd wordt. Van de landelijke Zonnebloem ontving Nel een gouden speldje, en namens de afdeling Son en Breugel een mooi in brons gegoten beeld dat ‘verbondenheid’ verbeeldt.

Na het vertrek van deze vrijwilligers is deze afdeling van de Zonnebloem op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Echt iets voor jou? Meld je aan via het contactformulier op onze website https://www.zonnebloem.nl/sonenbreugel of stuur een vrijblijvende mail voor meer informatie naar secretaris Henri Lodewijks: h.lodewijks@hotmail.com

!
Afbeelding
Algemeen 22 uur geleden Gemeenteberichten woensdag 7 december
Afbeelding
Algemeen 23 uur geleden Eerste editie Sinterklaas voorspeel- en leesmiddagen groot succes
Afbeelding
Algemeen 8 dec, 16:30 Scouting Dutmella bedankt alle enthousiaste vrijwilligers
Afbeelding
Algemeen 8 dec, 15:58 Energietoeslag voor grotere groep inwoners
Afbeelding
Ingezonden 8 dec, 11:20 Pleeggezinnen gezocht in regio Eindhoven
Afbeelding
Algemeen 8 dec, 11:11 Met het Sons Kamerkoor ‘Op weg naar Kerst