Afbeelding

Pleeggezinnen gezocht in regio Zuidoost-Brabant

Algemeen

Son en Breugel/Eindhoven - Zorgen voor het kind van je broer, zus, familie of bekenden als dat nodig is; wist je dat dat ook pleegzorg is? Voor sommige kinderen die (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen is opvang binnen hun netwerk niet mogelijk. Voor die kinderen zoekt Combinatie Jeugdzorg naar een bestandspleeggezin. En dat kan heel lastig zijn, want een kind past niet zomaar in ieder gezin. Nieuwe pleegouders blijven daarom hard nodig, ook in de regio Zuidoost-Brabant. Heb jij weleens nagedacht of pleegzorg iets is voor jou?

Pleegzorginformatieavond in Eindhoven
Maandelijks organiseert Combinatie Jeugdzorg een pleegzorginformatieavond. Tijdens deze avond worden alle kanten van pleegzorg op een heldere en realistische manier belicht en vertelt een ervaren pleegouder uit de regio over de eigen ervaringen. De eerstvolgende is op maandag 16 januari van 20.00 tot 22.00 uur bij hun op locatie aan de Nuenenseweg 4 in Eindhoven.

Meer informatie en aanmelden. Aanmelden voor deze informatieavond kan via pleegzorg.combinatiejeugdzorg.nl. Ook kun je via deze pagina een informatiepakket aanvragen.