Afbeelding
Foto: Ingezonden

VoorleesTijd in het Dommelhuis, Bibliotheek Son en Breugel

Algemeen

Son en Breugel - Op vrijdag 24 maart is bibliotheek Dommeldal, vestiging Son en Breugel ,de hele dag gesloten in verband met een medewerkersdag. Wat deze ochtend wel doorgaat, net als alle andere vrijdagen, is VoorleesTijd. Dus kom deze ochtend gezellig langs met je (klein)kinderen en stap binnen in de wondere wereld van kinderboeken met VoorleesTijd!

Elke vrijdagochtend om 10.30 uur in de bibliotheek in Son en Breugel worden de mooiste verhalen voorgelezen aan peuters vanaf 2 jaar. Ouders, opa’s en oma’s zijn ook van harte welkom om samen met hun kleintjes te genieten van een betoverend verhaal.

Voorlezen is niet alleen gezellig, het heeft ook bewezen voordelen voor de taalontwikkeling van kinderen. Door regelmatig voorgelezen te worden, vergroten kinderen hun woordenschat en ontwikkelen ze hun fantasie en verbeeldingskracht. Het is een geweldige manier om ‘quality time’ door te brengen met je kleintje en ze te helpen bij hun ontwikkeling.

Onze toegewijde vrijwilligers hebben een selectie van de mooiste, spannendste en grappigste verhalen uitgekozen, en zullen deze elke week met veel enthousiasme voorlezen. En als kers op de taart is er na het voorlezen ook tijd om samen te spelen en te snuffelen tussen de boeken. Zo wordt VoorleesTijd echt een feestje!

Dus, kom gezellig langs op vrijdagochtend en stap in de betoverende wereld van kinderboeken. Wij kijken ernaaruit om jullie te verwelkomen in Bibliotheek Son en Breugel!