Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Leuke sinterklaasactiviteiten in het Dommelhuis door Key4Music en bibliotheek Dommeldal

Algemeen

Son en Breugel - Nog even en dan is het weer tijd voor het heerlijk avondje. De voorpret kan beginnen, en hoe doe je dat beter dan je onder te dompelen in sinterklaasmuziek en met een fijn boek met sinterklaasverhaaltjes. Doe ook mee met de bieb-kleur-knutsel-wedstrijd en zet je knutselschoentje in de bibliotheek.

Live-muziek en voorlezen
Van maandag 28 november tot en met vrijdag 2 december wordt er live sinterklaasmuziek gemaakt door leerlingen en docenten van Key4Music, en bibliotheek Dommeldal leest voor tussen de optredens door; een mooi afwisselend programma met muziek en voorleesmomenten. Er komt een prachtig podium in de foyer te staan, mede mogelijk gemaakt door het Dommelhuis.

Wanneer? Van maandag 28 november t/m vrijdag 2 december.
Hoe laat? Iedere dag tussen 16.00 en 17.00 uur.
Waar? Foyer Dommelhuis, Kerkplein 5.

Het is gratis toegankelijk voor iedereen. Er is ranja voor de kinderen en de ouders kunnen aan de bar een heerlijk kopje koffie of thee bestellen.

Knutselen voor Sinterklaas
De bibliotheek heeft voor jou een knutselschoen-kleurplaat klaarliggen. Wees er snel bij, want op is op!
Maak, versier en kleur jouw mooiste schoen en lever deze voor 25 november weer in. De Sint en zijn pieten komen vast en zeker langs en stoppen een klein cadeautje in jouw schoen. Spannend!

In de week van Live Muziek & Voorlezen kun jij jouw schoen dan weer ophalen tussen 16.00 en 17.00 uur.

Tot ziens bij Live Muziek & Voorlezen.