Berta van Doremalen (links) en Riekie Brands
Berta van Doremalen (links) en Riekie Brands Foto: Katholieke Vrouwen Beweging

Jubilarissen gehuldigd tijdens viering 70-jarig jubileum KVB

Human Interest

Son en Breugel - De Katholieke Vrouwen Beweging (KVB) heeft het 70-jarig jubileum groots gevierd. De zaal was versierd met ballonnen en de dag begon met een welkomstwoord van voorzitter Carin Hulsen. Daarna werden de leden Berta van Doremalen en Riekie Brands naar voren geroepen. Berta werd gehuldigd omdat ze al 25 jaar lid was en Riekie vierde haar 12,5-jarig lidmaatschap. De dames werden in de bloemetjes gezet en kregen beiden een cadeautje. Hierna nam oud-voorzitter Nellie Hazenberg het woord. Zij vertelde een stukje van de geschiedenis van de vereniging en had voor het dagelijks bestuur een mooi KVB-speldje. 

Tijdens de feestelijke bijeenkomst in één van de zalen van café-restaurant De Zwaan genoten alle aanwezige van een geheel verzorgde middag inclusief gebak, een meerkeuze menu en natuurlijk een drankje. Aansluitend was er ook nog een optreden van de Lollypops. Het werd een fantastische avond met een schitterend optreden van de twee dames van de Lollypops. Ze kregen de vrouwen aan het lachen, dansen, zingen, en op het laatst volgde er zelfs een polonaise. 

De leden hadden niets dan lof voor deze leuke dag. Ze zijn door het bestuur in de watten gelegd en het vriendelijke personeel van De Zwaan heeft zoals altijd weer uitstekend voor alles gezorgd. Toen de avond was afgelopen kregen de dames nog allemaal een linnen tas mee met het logo van de KVB erop; een mooie afsluiting van een grandioze dag. Voor foto’s kun je kijken op de website van de vereniging www.kvbsonenbreugel.nl.