Afbeelding

Winst voor TTV Son en Breugel

Verenigingen

Na een zwakke start van Team 1 in de 4e klas NTTB met twee nederlagen van 6-4 werd deze week gewonnen van Veldhoven 8 met 6-4.

Eric van den Hurk en Herman Simons begonnen met een mooie overwinning maar John de Jong kon deze zege reeks niet voortzetten. Met 8-11 in de 5e game ging het net mis. Hij revancheerde zich wel met Van den Hurk in het dubbel en won ook zijn twee volgende partijen. Zwakke schakel was deze keer Simons die zijn twee volgende wedstrijden verloor. Met nog een winstpartij van Van den Hurk werd de winst met 6-4 binnengehaald.

Team 2 begon heel goed aan de competitie in de 5e klas. Met ruime overwinningen thuis tegen TTCV van Herwaarden 7-3 en uit tegen OTTC 4 (1-9) werd deze week verloren van ATTV'71-1 met 1-9. Alleen Geert Dortmans wist een partij te winnen. Denny van der Heijden en Tony Kramer moeste drie maal het onderspit delven.

TTV Son en Breugel speelt iedere maandag van 19:30 tot ca. 23:00 in MFC D'n Tref, Zonhove. Iedereen boven de 16 jaar is van harte welkom om een balletje te komen slaan. Zie ook onze website: www.ttv-sonenbreugel.nl