Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: c71a68

De PVGE fietsclub fietst naar Best

  Verenigingen

Son en Breugel - Fietstocht naar Best op 16 januari: onze Nieuwjaarsfietstocht. De PVGE fietsclub maakt op woensdag 16 januari de eerste fietstocht van het seizoen 2019. De start is om 10.00 uur vanaf het 17 Septemberplein.

De fietstocht beslaat een ½ dag, zodat men om ca. 12.30 uur weer thuis is. Uiteraard hebben we weer een koffiepauze in een aantrekkelijke horeca gelegenheid.

De route had nog enige obstakels: zo zijn de gelegenheden bij het station Best, alsook bij Joe Mann nog steeds gesloten; ook is de fietsbrug bij Best over het Wilhelminakanaal, die vaak door onze fietsclub wordt gebruikt, in elkaar gestort.
Onze wintertocht is derhalve enigszins aangepast.
Via de wijk het Zand nemen we het fietspad ten zuiden van het Wilhelminakanaal om net voor de A2 noordwaarts te fietsen; via de Sonseweg keren we dan weer terug naar Son en Breugel, maar niet voordat we eerst onze koffiepauze hebben gehad bij het Boshuis. Ook niet-leden zijn van harte welkom op deze fietstocht.

Verdere inlichtingen: Herman Hendriks, coördinator PVGE fietsclub; tel.: 06-14495323 e-mail: herman.j.hendriks@kpnmail.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>