Logo mooisonenbreugel.nl
WELL Building Standard    | Fotonummer: 4f8a4d
WELL Building Standard (Foto: HumanTotalCare)

HumanTotalCare interieurconcept denkt aan medewerkers

  Zakelijk

Son en Breugel - HumanTotalCare bouwt - als eerste in Nederland - bewust met de WELL Building certificering: de mens staat centraal in het gehele gebouw.

Er wordt gekeken naar ieders werkzaamheden en de huisvesting die daar bij past. In samenwerking met Projectinrichter Ahrend is er nu een uniek interieurconcept tot stand gekomen dat bijdraagt aan de fysieke gezondheid, geluk en sociale verbondenheid van medewerkers.

Meer dan 90 procent van onze (werk)tijd brengen wij door in gebouwen en die gebouwen hebben sterke invloed op onze gezondheid. De inrichting, opstelling en akoestiek van werkplekken zijn bepalend voor de concentratie en het energieniveau van mensen, zowel in positieve als in negatieve zin. Een WELL gecertificeerd gebouw, zoals HumanTotalCare die in samenwerking met projectinrichter Ahrend realiseert, zorgt ervoor dat gebruikers optimaal kunnen functioneren.
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>