Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 479672
Foto:

COOP in Breugel opent maandag 11 februari haar deuren

  Zakelijk

Son en Breugel - Op maandag 11 februari om 18 uur opent Coop aan de Van Gentlaan 8 in Breugel feestelijk de deuren. De voormalige EMTÉ-supermarkt is dan voorzien van de frisse en moderne Coop-stijl. Supermarktmanager Erik Kiggen nodigt iedereen van harte uit om de opening samen met het team te komen vieren. "We maken er een groot feest van, met leuke activiteiten én veel aantrekkelijke aanbiedingen!"

Tijdens de openingsavond op maandag 11 februari presenteert het vertrouwde team van Coop Breugel de winkel aan klanten en omwonenden. Kiggen: "Wij zorgen voor een hapje en een drankje. Boodschappen doen kan natuurlijk ook: de?eerste 250 klanten ontvangen bij besteding van 20 euro of meer een gratis appeltaartje."

Ook de dagen na de opening is het feest in de winkel. Zo is er op woensdag 13 februari van 12 tot 17 uur een ballonnenclown aanwezig, kunnen klanten op vrijdag 15 februari tussen 11 en 16 uur genieten van gratis poffertjes en worden er een dag later, op zaterdag 16 februari tussen 11 en 16 uur suikerspinnen uitgedeeld. Vanzelfsprekend zijn er ook aantrekkelijke aanbiedingen.

Nieuwe uitstraling en services
De verbouwing van het winkelpand aan de Van Gentlaan in Breugel is inmiddels bijna afgerond. De supermarkt is compleet vernieuwd, voorzien van de moderne en frisse Coop-uitstraling en bijvoorbeeld van gebruiksvriendelijke zelfcheck-out kassa's.

Voor meer informatie :www.coop.nl. of kijk aankomende woensdag in DeMooiSonenBreugelKrant voor meer openingsvoordeel.
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>