De heren hebben de kennis en kunde in huis om iedereen te kunnen helpen
De heren hebben de kennis en kunde in huis om iedereen te kunnen helpen Foto: Hubo
ingezonden bericht

Hubo helpt op maat

Zakelijk

Son en Breugel/Sint Oedenrode - Bij de Hubo in Sint-Oedenrode zitten ze nooit stil. De doe-het-zelfzaak gaat met de tijd mee en die proactieve houding zorgt ervoor dat de klanten spekkoper zijn. Zo is het al jaren een tendens dat mensen meer maatwerk verlangen. Daar spelen ze bij Hubo aan de Eerschotsestraat maximaal op in.

De grote winkel wordt regelmatig aangepast om bij de tijd te blijven. Het vernieuwde pareltje, waar de medewerkers erg trots op zijn, is het maatwerkplein. Maarten, Antonie en Coen (zie foto) zijn er vaak te vinden. Ze adviseren er klanten en leggen hen uit wat er allemaal mogelijk is. En dat is nogal wat…

“Er is veel toename in maatwerk”, vertelt Maarten van der Heijden. Hij werkt sinds kort bij Hubo en vooral in Son en Breugel is hij een bekende in de kluswereld. Maarten wordt inmiddels in Sint-Oedenrode en omstreken - net als zijn collega’s Antonie en Coen - ingezet voor advies in de winkel én montage bij de mensen thuis. “Of het nu gaat om een traprenovatie, inloopkasten, het maken van een tv-meubel, dressoir of raamdecoratie. We kunnen alles ontwerpen en precies op maat en naar wens leveren”, legt hij uit. De heren hebben de kennis en kunde in huis om iedereen te kunnen helpen. Alles wordt door Hubo Sint-Oedenrode zelf gemaakt en geleverd.

Maatwerk gaat ver. Antonie: “Zo kunnen we ook een handje helpen bij het isoleren van,- of aanpassingen doen in huizen. Veel mensen zijn daar nu mee bezig. Als ze advies of hulp nodig hebben, staan we voor ze klaar.” Iedere dag worden er meubels op maat gemaakt of nieuwe ontwerpen getekend voor mensen met allerlei verschillende soorten wensen. “Hubo helpt!” lacht Coen enthousiast.

Hubo blijft
Volgens eigenaresse Marion van der Heijden gaat er het onaangename gerucht rond dat Hubo uit Sint-Oedenrode zou gaan verdwijnen, in verband met een bestemmingsplanwijziging. Daar is volgens haar echter niets van waar. “Geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om hier weg te gaan. We zijn en blijven hier voor onze klanten!” zegt ze enthousiast.