Afbeelding

Wedstrijdverslag SBC7 - Braakhuizen 4

Sport Sport

Son en Breugel - Na de deceptie van verleden week had het Zevende weinig tijd om de gelederen weer te sluiten. Een cruciale wedstrijd tegen naaste belager Braakhuizen stond op het programma. En hoewel de Oranje-Zwarten zich twee posities hoger begaven dan de Geldroppenaren, hadden laatstgenoemden een stuk minder wedstrijden en verliespunten in de benen.

Het Zevende trad aan in de haar welbekende en als maatpak zittende 4-3-3 opstelling. Een gelijkopgaande strijd ontspon zich op een guur en regenachtig Sportpark Schuttersheide. Na een foutje van de keeper aan Geldropse zijde (een foutieve pass recht in de voeten van een Uiliaan) vond lokale rendangmeester Chris G. het wel zo eerlijk een doelpunt terug te geven, door exact dezelfde fout de maken. Een moment van onachtzaamheid verder en het stond al gauw 1-2 voor Braakhuizen.

Nog voor rust trok het Zevende de stand gelijk na een voor het niveau ongekend gestroomlijnde aanval. Na de rust bleken de Oranje-Zwarten stabieler dan de tegenstander en gaven amper meer iets weg. Uit een standaardsituatie prikte tennisfanaat Gijs v.d. Hurk fortuinlijk de 3-2 binnen. En zo pikte uw favoriete zondagselftal de draad weer vol vertrouwen op na de nederlaag van vorige week. Een derde helft als vanouds ontvouwde zich na afloop in de kantine; waar nog lang over nagepraat zal worden.