VP Pieter Brueghel
VP Pieter Brueghel Foto: Ingezonden

VC Pieter Brueghel organiseert Ouder-Kind toernooi

Algemeen Sport

Son en Breugel - Maandag 29 januari is een Ouder-Kind Toernooi gehouden door volleybalvereniging VC Pieter Brueghel. Een leuke manier om als ouder kennis te maken met de sport van je kind. Ervaring was geen vereiste, alleen de bereidheid om samen met je kind plezier te hebben!

Maar liefst 25 teams melden zich rond 18.00 uur in sporthal De Landing. De avond begon met een lichte warming-up door de kinderen en hun ouders, en na een kort woordje van welkom door de voorzitter van de jeugdcommissie, begonnen de wedstrijden. De teams speelden onderling een aantal partijen en er werd bijgehouden hoeveel punten er werden gemaakt.

Nadat alle partijen gespeeld waren, werden de punten opgeteld en de winnaars van de avond bekend gemaakt. Tot slot was er voor iedereen nog wat lekkers. Al met al was het een geslaagde avond. Dank aan alle kinderen en ouders die deze gezellige en sportieve avond mogelijk hebben gemaakt.

Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken of wil je keer mee komen spelen, dan ben je van harte welkom. Voor meer informatie kan je een e-mail sturen naar: jeugd@vcpieterbrueghel.nl