Afbeelding
Foto: ingezonden

Auteur Murat Isik te gast in het Dommelhuis!

Cultuur

Son en Breugel - Op dinsdag 2 april om 20.00 uur zal auteur Murat Isik een boeiend gesprek voeren in het Dommelhuis, in samenwerking met Boekhandel De Traverse. Bezoekers krijgen de kans om vragen aan hem te stellen en natuurlijk zal hij ook zijn nieuwste boek “In de mist van Golden Gate Park” signeren.

Murat Isik is bekend van onder andere “Wees onzichtbaar”, dat in 2017 werd gepubliceerd. Dit verhaal speelt zich af in de Amsterdamse wijk Bijlmermeer, waar Isik zelf is opgegroeid. De hoofdpersoon, Metin Mutlu, is Isiks alter ego. Deze roman heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de NRC Boekenwedstrijd, de Nederlandse Boekhandelsprijs en de Libris Literatuurprijs.

In Isiks’ nieuwe boek staat Metin opnieuw centraal. Het verhaal speelt zich af in de zomer van 2001, wanneer Metin gaat studeren in San Francisco. Hij is vastbesloten zijn oude zelf achter te laten en een zelfverzekerde en daadkrachtige man te worden. Maar zijn nieuwe leven neemt een onverwachte wending wanneer hij de mysterieuze Joan Springfield ontmoet en zich in een avontuur stort vol onmogelijke dilemma’s.

Kaarten
Koop nu kaarten voor deze boeiende avond in het Dommelhuis bij Boekhandel De Traverse of aan de bar bij het Dommelhuis of eenvoudig via deze link voor slechts €12,50, inclusief koffie of thee. Mis deze kans niet om een inspirerende auteur te ontmoeten en meer te weten te komen over zijn nieuwste werk!

Afbeelding
Algemeen 19 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 20 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 23 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 25 apr, 20:00 Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella