Het Team
Het Team

Benefietdiner van de stichting H@P een succes

Algemeen

Afgelopen zaterdag vond in een chique en feestelijk ingerichte kapelzaal het eerste benefietdiner van de stichting H@P (Help @ People) plaats. Spannend was het zeker voor de 15 hobbykoks van Club Cuisine La Sonnerie die onder het vakkundige oog van medeclublid Hans van der Loo een waar culinair 5-gangen diner voor 90 gasten op tafel toverden.

Het doel van de avond was om een start te maken met de fundraising voor de stichting die zich inzet voor de inwoners en verenigingen in Son en Breugel die een financieel en/of een culinair steuntje kunnen gebruiken. Op deze avond zou ook het eerste doel bekend gemaakt worden.
Om half zeven werden de eerste gasten verwelkomd waarna in een ontspannen sfeer het programma doorlopen werd, dat naast de heerlijke en mooi gepresenteerde gerechten met bijpassende wijnen tussendoor ook entertainment bevatte. Een passend muzikaal programma verzorgd door dorpsgenoten Annelies Hilgerdenaar en Aris Weel onder begeleiding van Pie Conijn en Rob Hilgerdenaar en tafelgoochelaar Jos Schings.

Rond de klok van tien vond de bekendmaking van de twee goede doelen plaats. Het initiatief "Cocon" van Liesbeth van Hapert en Manon van der Lee die op vrijwilligersbasis palliatieve hulp aan huis verlenen werd hiermee verrast. Met een cheque van € 1.250,- om de benodigde hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld een lichtgewicht rolstoel aan te schaffen kunnen zij hun initiatief op een goede manier invulling geven. Ook werd de stichting "Samenloop voor Hoop" verblijd met een cheque. Tijdens de samenloop zal de stichting H@P voor de Sonse survivors de maaltijden verzorgen en hier tevens een financiële bijdrage van € 1.250,- aan leveren.

Al met al kan iedereen terugkijken op een geweldige avond die, als wij de berichtgeving mogen geloven, ook volgend jaar weer mogen verwachten.


prijsuitreiking SamenLoop voor Hoop
Prijsuitreiking Cocon
Afbeelding
Algemeen 15 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 15 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 18 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 25 apr, 20:00 Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella