OudPrinsenLogo
OudPrinsenLogo

Oud Prinsen en adjudanten starten actie

Algemeen

Zoals u waarschijnlijk al weet zal in het weekend van 4 en 5 juni de Samenloop voor Hoop in Son en Breugel van start gaan. De inschrijvingen zijn in volle gaan en er hebben zich al verschillende teams aangemeld voor dit evenement. Als een van de eersten hadden zich de oud-prinsen met hun adjudanten van Son en Breugel aangemeld.

Direct na het aanmelden zijn een aantal oud-prinsen (Mieske Merks, Léon Spierings, Henri Jansen, Toon Meulendijks en Lambert van der Aa) aan de voorbereidingen begonnen om een team voor de deelname te formeren. Omdat er rondom het evenement geld opgehaald gaat worden, hebben ze ook nagedacht hoe er extra geld opgehaald kon worden voor het onderliggende goede doel van deze samenloop voor hoop.

Uiteindelijk is de keuze hierbij gevallen op het inzamelen van (lege) cartridges, toners en overbodige en kapotte mobiele telefoons. Het blijkt namelijk dat deze nog een behoorlijke restwaarde hebben, door de materialen die er verwerkt zijn.
Door het inzamelen van lege cartridges en mobiele telefoons werk je tevens mee aan een beter milieu. De materialen hieruit worden hergebruikt. Dit is veel minder milieubelastend dan het winnen van de grondstoffen

In samenwerking met Parc-ink een bedrijf dat gespecialiseerd is in het inzamelen van lege cartridges en mobiele telefoons, gaan de oud-prinsen en hun adjudanten dus een inzamelingsactie houden. Door een netwerk van deelnemende bedrijven die nu nog benaderd worden kunt u straks op heel veel adressen de lege cartridges en mobiele telefoons inleveren. De eerste ondernemer die al toegezegd heeft is Cafetaria Spierings aan de Nieuwstraat in Son.

Om de actie om een juiste en gepaste manier te starten hebben de oud-prinsen en hun adjudanten bedacht om te starten met de actie op de zittingsavonden en de seniorenmiddag 2016 van de Krutjesrapers. Bij de entree zullen dan ook een aantal inzameldozen geplaatst worden. Dus als u naar de zittingsavond of seniorenmiddag gaat, neem vooral uw lege cartridges en oude mobiele telefoon mee. Deponeer ze in de doos, daarmee steunt u dus niet allen een goed doel maar spaart u ook nog eens het milieu.
Samen met u maken de oud-prinsen en hun adjudanten deze actie tot een succes.

De Oud-prinsen van Krutjesgat rekenen op uw steun.

Afbeelding
Algemeen 20 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 21 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen gisteren Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 25 apr, 20:00 Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella