Afbeelding
Foto: Artist impression BurgtBouw en RAU

Voorlopig ontwerp MFA onderwerp van discussie

Politiek

Donderdagavond 20 april vergadert de commissie grondzaken in het gemeentehuis van Son en Breugel.

Door: Adrie Neervoort.

De commissie zal vergaderen met een agenda met 20 punten die de aandacht vragen. Die allemaal min of meer belangrijk zijn voor de inwoners van Son en Breugel. Maar op dit moment houden de onderwerpen van agendapunt 13, 14 en 15 de inwoners het meeste bezig.

Dit zijn namelijk; vaststelling voorlopig ontwerp MFA Son en Breugel, parkeren centrum Son en Breugel en richtinggevend kader stedenbouwkundige uitwerking Kerkplein. In een commissievergadering worden geen besluiten genomen maar wel advies gegeven zeg maar standpunten ingenomen waarmee een uitvoerend wethouder rekening mee moet houden.

Nadat het voorlopige ontwerp van het nieuwe MFA in de publiciteit is gekomen, konden we al veel meningen horen en lezen over dit ontwerp.  In de commissie grondzaken zal dus een belangrijk advies hierover gevraagd worden aan de commissieleden. Een advies dat feitelijk de weg vrij kan maken voor de bouw van het ontwerp.

Een commissie vergadering is openbaar en dus voor alle inwoners en belanghebbende te bezoeken, ook is er altijd een inspreekmogelijkheid voor het publiek over de onderwerpen die op de agenda staan.
Dus deze vergadering is een van de mogelijkheden die er zijn om op democratische wijze uw stem te laten horen als achterban van de aanwezige politieke partijen.
Een mogelijkheid die, als u een mening heeft niet voorbij mag laten gaan.
De politiek ziet u graag op donderdag 20 april in de raadszaal. Klik op de link om de volledige agenda te lezen: https://sonenbreugel.notubiz.nl/vergadering/357878/Commissie%20Grondgebiedzaken%2020-04-2017

Afbeelding