Creation Foto: Rutger van der Heijden
Creation Foto: Rutger van der Heijden

CV De Dommelsoppers geeft open trainingen

Verenigingen

Het is alweer even geleden dat het carnaval was. Misschien heb jij toen wel verschillende dansen voorbij zien komen in de tent of in JC Oase. en zou jij ook graag willen dansen bij onze vereniging? Dat kan natuurlijk! We organiseren weer open trainingen voor alle groepen. Van 11 april t/m 22 april zijn jullie welkom om hierbij een kijkje te komen nemen. Hieronder staan de dagen en tijden waarop onze groepen trainen. (Let op! Er kunnen wijzigingen komen met aanvang van het nieuwe seizoen)

Maandag 11 april en 18 april:
Showgroep Dancefun! (8 tot 12 jaar) 17:30 tot 19:00 uur
Donderdag 14 april en 21 april:
Modern Remixed (vanaf 12 jaar) 17:00 tot 18:30 uur
Showgroep Creation (vanaf 12 jaar) 18:30 tot 20:00 uur
Vrijdag 15 april en 22 april:
Showgroep Magic (vanaf ongeveer 4 jaar tot 8 jaar) 16:30 tot 17:30
Garde Little Catch (6 tot 11 jaar) 17:30 tot 18:30 uur

Tijdens deze trainingen is het natuurlijk het leukst om zelf mee te doen, maar je kunt ook gewoon een keertje komen kijken. Mocht je graag mee willen doen dan kun je het beste je sportkleding en sportschoenen mee nemen.
Ook zijn wij bezig met het opstarten van een nieuwe dansgroep. Deze groep zal net als dansgroep Remixed een moderne groep worden. Deze groep zal zijn voor 8 jaar tot 12 jarigen. Mocht je geïnteresseerd zijn dan kun je naar de open trainingen van Remixed komen kijken voor een indruk van deze nieuwe dansgroep.
Maar wat doen alle groepen nu eigenlijk een seizoen lang?

Na de meivakantie wordt er gestart met het nieuwe seizoen. Vanaf dan gaan wij iedere week aan de slag met de nieuwe dans. Na de zomervakantie worden alle puntjes op de i worden gezet zodat de dans er tiptop uitziet. In de week na 11 november vieren wij ons 11-11 bal. Dan worden onze jeugdprins en jeugdprinses bekend gemaakt en voorafgaand zullen alle groepen hun dans voor het eerst presenteren. In de periode daarna zullen een aantal groepen toernooien bezoeken en proberen een prachtige prestatie neer te zetten. In januari en februari begint voor ons de drukste tijd. We laten onze dansen zien op de verschillende carnavalsactiviteiten, bijvoorbeeld het showfestival, de receptie van de prins en prinses en natuurlijk de carnaval zelf. Hierna worden er weer door enkele groepen toernooien bezocht en volgen de Nederlandse- en Europese Kampioenschappen. Deze vorm van danssport betekent dus een jaar vol plezier, gezelligheid en dans.
Voor meer informatie, check onze site: www.dommelsoppers.nl

Afbeelding
Algemeen 20 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 21 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen gisteren Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 25 apr, 20:00 Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella