Afbeelding

Dutmella crowdfunding tussenstand

Verenigingen

Sinds 1 juni heeft Dutmella met crowdfunding € 4.300,00 opgehaald voor de keuken in de nieuwe blokhut! De Rabobank ondersteunt dit met het online platform 'Aandeel in de Buurt' waarmee lokale projecten worden gerealiseerd. Met uw steun en die van de Rabobank moet het lukken om tienduizend euro aan donaties op te halen. www.dutmella.nl/keuken leidt naar het platform.

Door donaties van inmiddels 80 (!) supporters kan het aanrecht worden besteld; nu nog het fornuis. Met nog bijna twee weken te gaan moet dat lukken. In de nieuwe keuken kan door en voor de 150 jeugdleden een lekkere en gezonde maaltijd worden gemaakt.

Doneert een gulle gever € 25,00 dan krijgt hij daarvoor ook wat terug: een unieke houten boomschijf met daarop het gebrandmerkte logo van Dutmella!

Scouting Dutmella is een van de grootste scoutinggroepen in Nederland met ongeveer 150 jeugdleden en bijna 50 kaderleden. De huidige drie kleine blokhutten staan in het bos aan de rand van natuurgebied het Oud Meer. Vanwege groei in ledenaantal en veroudering van de bestaande blokhutten, bouwen we begin 2017 een nieuwe, grote blokhut. Deze voldoet aan de eisen van de tijd en is geschikt voor mindervaliden. Dutmella start in 2017 een aparte afdeling voor scouts met een beperking.

Draag je Dutmella een warm hart toe: geef op www.dutmella.nl/keuken.

Wil je nog meer doneren? Informeer dan naar de aantrekkelijke tegenprestaties uit ons sponsorpakket en mail naar sponsoring@dutmella.nl of kijk op de speciale nieuwbouwpagina op www.dutmella.nl