Afbeelding

Breng je stem uit en steun het verenigingsleven!

Verenigingen

Rabobank Het Groene Woud Zuid organiseert de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen in de regio die zij een warm hart toedraagt. Rabobank Het Groene Woud Zuid stelt € 75.000,- beschikbaar!

Ook Ladies' Circle Son en Breugel doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne met als doel: De SantaRun.

SantaRun Son en Breugel
Het kerstgevoel omarmen, een geweldige tijd beleven met vrienden en familie en goede doelen steunen? Ladies' Circle Son en Breugel organiseert op zaterdag 17 december een SantaRun in Son en Breugel. De SantaRun is een 'funloop' die voor iedereen toegankelijk is. Met de SantaRun worden de volgende goede doelen ondersteund: Het schoolschaatsen (IJsfeest Son en Breugel) en Make-a-Wish. Jij bent er toch ook bij? Meer info over de SantaRun Son en Breugel vind je op: http://son-en-breugel.santarun.nl/. 

Stemmen Rabobank Clubkas Campagne
Ben je lid van Rabobank Het Groene Woud Zuid dan ontvang je op maandag 3 oktober een unieke stemcode. Hiermee kun je tussen 4 en 17 oktober 2016 vijf stemmen uitbrengen op jouw favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 75.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Stemmen kan via www.hgwz.mijnbankenik.nl.