Afbeelding
Foto:

Ondernemers trakteren tijdens Halloween in centrum Son en Breugel

Algemeen

Als op vrijdag 28 oktober de duisternis valt in het centrum van Son en Breugel, en talloze pompoenen voor de winkels staan, dan weet je het wel: het is Halloween.

Vrijdag 28 oktober is het griezelig gezellig in het centrum van Son en Breugel, tijdens Halloween ‘Trick or Treat’. Voor meer dan 30 winkels in het centrum ligt een pompoen, en als je tussen 16.30 en 17.30 uur binnenloopt bij deze winkels, krijg je vast wat lekkers, zeker als je spookachtig goed verkleed de winkel binnenkomt.

Loop eens binnen
Dus durf jij het aan om het centrum van Son en Breugel tijdens Halloween op vrijdag 28 oktober te bezoeken, dan krijg je daar vast geen spijt van, en tussen 16.30 en 17.30 uur ook nog wat lekkers, bij de deelnemende winkeliers aan Trick or Treat.

Lever de kleurplaat in
Wil je nog kans maken op een extra prijs? Kleur dan de tekening in DeMooiSonenBreugelKrant van woensdag 26 oktober griezelig mooi in, en lever deze in bij Le Soleil, Dott of Visage&More in het centrum van Son en Breugel. Je kunt de tekening ook downloaden via deze Link naar PDF bestand
Maar hoe je het ook doet lever hem wel voor maandag 31 oktober in bij Le Soleil, Dott of Visage&More in het centrum van Son en Breugel.

Afbeelding