Archieffoto kermis Son en Breugel 2022
Archieffoto kermis Son en Breugel 2022 Foto: Wil Feijen

Vijf dagen kermisplezier in Son en Breugel

Algemeen

Son en Breugel - De kermisexploitanten staan te popelen om hun attracties op te bouwen op het Raadhuisplein, Kerkplein en de Nieuwstraat in het centrum van Son en Breugel. Vrijdag 16 juni gaat de kermis om 15.00 uur open voor het publiek.

Een kermis waar vertier bovenaan staat, zowel voor de kleinere jeugd, de iets oudere jeugd, en ook voor volwassenen. Er is voor ieder wat wils op de kermis. Probeer jij liever de attracties waar de snelheid centraal staat, of waag je liever een gokje bij de verschillende gokautomaten? De kermis wordt compleet gemaakt met de traditionele kramen met zuurstokken, oliebollen en andere lekkernijen. Niet alleen op de kermis is het erg gezellig, ook in de horeca rondom de kermis. De horecaondernemers nodigen je graag uit voor een hapje en een drankje.

Prikkelarme kermis
Voor mindervalide mensen wordt op maandag 19 juni tussen 14.00 en 15.00 uur een prikkelarme kermis gehouden. Gedurende dit uur draaien de attracties langzamer, staat de muziek zachter en is ook de knipperverlichting van de attracties aangepast.

Verkeersmaatregelen
In verband met de op- en afbouw van de kermis is de Nieuwstraat van donderdag 15 juni 07.00 uur tot en met woensdagavond 21 juni gesloten voor gemotoriseerd verkeer. De omleidingsroute voert over De Bontstraat. Ook kunt u het centrum mijden door uw route via de Bestseweg naar de A50 en andersom te plannen.