Alzheimer
Alzheimer Foto: Ingezonden

Informatieavond (levens)testament

Algemeen

Son en Breugel/Geldrop - Steeds meer mensen met een betrokkenheid bij dementie winnen bij Alzheimer Nederland informatie in over het levenstestament, bijvoorbeeld via een Alzheimercafé of via ons platform dementie.nl. Daarnaast zoeken mensen vaker naar informatie over nalatenschap; er is behoefte aan informatie en advies. Daarom organiseert Alzheimer Nederland een speciale themabijeenkomst, te weten in de Weeffabriek in Geldrop, op maandag 23 oktober van 19.30 tot 21.00 uur. Wat kunt u verwachten? 

Notaris Heleen Vaarten uit Son en Breugel vertelt wat een levenstestament inhoudt en geeft uitleg over de regels en mogelijkheden rond erven en belastingvrij schenken. Heleen verduidelijkt haar verhaal met vele praktijkvoorbeelden en uiteraard is er alle ruimte om vragen te stellen.

Ellis Temminck en Pieta van der Velde van Alzheimer Nederland lichten toe op welke manieren je kunt nalaten aan een goed doel zoals Alzheimer Nederland en hoe uw nalatenschap hét verschil kan maken voor een toekomst zonder dementie. Meer informatie of aanmelden? Ga naar www.alzheimer-nederland.nl/bijeenkomstgeldrop


Heleen Vaarten