Diplomazwemmen in het zwembad van Son en Breugel
Diplomazwemmen in het zwembad van Son en Breugel Foto: Zwembad Son

Geslaagd diplomazwemmen bij Zwembad Son

Algemeen

Afgelopen weekend was het feest bij Zwembad Son, waar 73 jonge zwemmers vol trots hun welverdiende zwemdiploma’s behaalden. Familieleden, vrienden en instructeurs verzamelden zich om de prestaties van de jonge zwemmers te vieren.

Het thema van de dag was Halloween, en de zwemzaal was omgetoverd tot een betoverende en griezelige wereld met pompoenen, spoken en andere versieringen. Juf Kris stond aan het roer als examinator, bijgestaan door juf Janna en Monique. De instructeurs hadden zelfs hun eigen kleding aangepast om de feestelijke sfeer te omarmen. Het hoogtepunt van de dag was ongetwijfeld het uitreiken van de zwemdiploma’s. Onder luid applaus en gejuich werden 17 kinderen beloond met het A-diploma, 27 kinderen slaagden voor het B-diploma en 29 kinderen namen trots hun C-diploma in ontvangst.

Deze zal het zwembad bruisen van de activiteiten, want de Nationale Zwem4daagse staat op het programma. Kinderen, ouders, vriendjes en vriendinnetjes zullen genieten van vier dagen vol zwemplezier en avonturen in het water. De kinderen kunnen met hun nieuwe vaardigheden en zelfvertrouwen volop genieten van dit zwemevenement.

Zwembad Son bedankt alle zwemmers, instructeurs en betrokkenen voor hun inzet en feliciteert de geslaagde kinderen met hun welverdiende diploma’s. Samen blijven we bouwen aan sterke zwemmers en een veilige zwemomgeving.