Diplomazwemmen in het zwembad van Son en Breugel
Diplomazwemmen in het zwembad van Son en Breugel Foto: Zwembad Son

Succesvol weekend bij Zwembad Son: 103 zwemdiploma’s uitgereikt

Algemeen

Son en Breugel - Het afgelopen weekend was een groot succes bij Zwembad Son, waar maar liefst 103 zwemdiploma’s werden uitgereikt aan trotse kinderen. Familieleden, vrienden en instructeurs kwamen samen om de prestaties van de jonge zwemmers te vieren.

Redactie: Ingezonden

Met luid applaus en gejuich werden 44 kinderen beloond met het felbegeerde A-diploma, terwijl 40 kinderen slaagden voor het B-diploma, en 19 kinderen vol trots hun C-diploma in ontvangst namen. Het thema van de dag was vakantie, en het zwembad was omgetoverd tot een tropisch paradijs. Kleurrijke, opblaasbare palmbomen, strandballen en feestelijke slingers versierden het zwembad en zorgden voor een feestelijke sfeer. De zwemmers werden aangemoedigd en toegejuicht terwijl ze hun vaardigheden demonstreerden en de examens aflegden.

Naast de reguliere zwemdiploma’s werden er afgelopen weekend ook examens afgenomen voor Zwemvaardigheid 1, 2 en 3, waarbij in totaal 11 diploma’s werden behaald. Bovendien was er ook de mogelijkheid om examens af te leggen voor Snorkelen 1, 2 en 3, waarbij 10 diploma’s werden uitgereikt.

Met het succesvolle einde van dit zwemseizoen kijkt Zwembad Son al vooruit naar het volgende schooljaar. Het doel is om volgend seizoen een indrukwekkende mijlpaal te bereiken: het uitreiken van het 10.000e zwemdiploma. Dit toont de populariteit en het belang aan van het zwembad als een toonaangevende plek voor zwemlessen en veilig plezier in het water.

Zwembad Son bedankt alle zwemmers, instructeurs en betrokkenen voor hun inzet en feliciteert de geslaagde kinderen met hun welverdiende diploma’s.