Halloween 2023
Halloween 2023 Foto: Ingezonden

Ondernemers trakteren tijdens Halloween in centrum Son en Breugel

Algemeen

Son en Breugel - Als op vrijdag 27 oktober de duisternis valt in het centrum van Son en Breugel, en de vleermuizen weer actief worden, dan weet je het wel: het is Halloween.

Vrijdag 27 oktober is het griezelig gezellig in het centrum van Son en Breugel, tijdens Halloween ‘Trick or Treat’. Bij meer dan 20 winkels in het centrum hangt een Halloween poster voor het raam, en als je tussen 16.30 en 17.30 uur binnenloopt bij deze winkels, krijg je vast wat lekkers, zeker als je spookachtig goed verkleed de winkel binnenkomt.

Loop eens binnen
Dus durf jij het aan om het centrum van Son en Breugel tijdens Halloween op vrijdag 27 oktober te bezoeken, dan krijg je daar vast geen spijt van, en tussen 16.30 en 17.30 uur ook nog wat lekkers, bij de deelnemende winkeliers aan Trick or Treat.

Lever de kleurplaat in
Wil je nog kans maken op een extra prijs? Kleur dan de tekening op deze pagina griezelig mooi in, en lever deze in bij Le Soleil, DOTT Fashion of Restyle Kids in het centrum van Son en Breugel. Doe dit wel voor maandag 30 oktober.  Download hier de tekening