De gehele familie van de Loo en van den Hurk
De gehele familie van de Loo en van den Hurk Foto: Wil Feijen

Definitieve afsluiting La Sonnerie-tijdperk

Algemeen

Afgelopen weekend hebben Addy en Marianne van den Hurk, samen met Hans en Arianne van de Loo, afscheid genomen van al hun gasten en relaties tijdens een afscheidsborrel op zaterdag 13 januari en een afscheidsfeest op zondag 14 januari.

Redactie: Annemieke van Tinteren

De Kapelzaal vulde zich snel op zaterdag vanaf 17.00 uur. Zoals gewoonlijk ontbrak het niemand aan iets. De kookclub ‘Club cuisine La Sonnerie’ en leden van de WBQA serveerden heerlijke hapjes, terwijl de drank rijkelijk vloeide. Addy bedankte iedereen hartelijk. “We hebben hier zoveel meegemaakt, van bruiloften tot begrafenissen, van koffietafels tot doopfeesten, en natuurlijk de vele diners carnavalesk, waarvan ik er geen enkele wil uitsluiten”, zei hij lachend. “Het zijn nu herinneringen, onze deuren sluiten is een bewuste keuze. We hebben hiernaar toegewerkt, het voelt goed, maar het doet toch pijn”, sprak hij geëmotioneerd.

Waardevolle woorden
Oud-burgemeester Hans Gaillard sprak eveneens waardevolle woorden, met veel mooie (en muzikale) herinneringen aan La Sonnerie. Bovenal herinnerde hij zich de tijd toen hij net burgemeester werd van Son en Breugel en daarom in Son moest gaan wonen. Hij kan met recht zeggen dat La Sonnerie een thuisgevoel gaf, want hij heeft er vele nachten doorgebracht.


Oud-burgemeester Hans Gaillard aan het woord - Wil Feijen

Niet alle dankbetuigingen konden op één dag worden uitgesproken, dus op zondag 14 januari werd er opnieuw feestgevierd, met veel muziek en gezelligheid. “We hebben het echt op een La Sonnerie-waardige manier afgesloten”, aldus Marianne.

Marianne wil zich graag blijven bezighouden met wijnen, hoewel ze nog niet precies weet hoe. “Maar ik ga zeker niet op mijn lauweren rusten”, zegt ze lachend. Addy is van plan voorlopig lekker te gaan golfen en samen met Marianne nog meer te genieten van hun kleinkind Seff.
Hun zoon Koen is mede-eigenaar / chef-kok bij Ron Gastrobar bij de C in Bloemendaal, dochter Lisanne is bedrijfsleidster bij DENF in Eindhoven en dochter Simone, werkzaam in la Sonnerie, is bezig met een omscholing. Hans van de Loo gaat per 1 februari meteen aan de slag. Hij heeft een project in de horeca aangenomen voor bepaalde tijd. “Ik heb verschillende leuke aanbiedingen gekregen, dus voorlopig hoef ik me niet te vervelen”, aldus Hans. Arianne: “Ik ga eerst even bijkomen van alles. Verder ben ik benieuwd wat er op mijn pad gaat komen. Ik heb zeker al wel wat ideeën.” Dochter Melle studeert Vastgoed en Makelaardij en Thijs is zo goed als klaar met zijn studie commerciële economie, en daarvoor heeft hij de horecaondernemer-manageropleiding gedaan. Hij werkt bij de Luma Group in Uden.

Sleuteloverdracht
Op maandag 15 januari sloot de veiling af waar alle inboedel te koop werd aangeboden. Het hotel blijft nog open tot na het weekend. Daarna wordt alles definitief opgeruimd.
De deur die na het vertrek van de nonnen ruim 32 jaar heeft opengestaan gaat dicht. Het zal wennen zijn, maar op 31 januari wordt het La Sonnerie-tijdperk definitief afgesloten.

Addy, Marianne, Hans en Arianne willen iedereen enorm bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen 32 jaar. Ze zijn heel trots op iedereen! Bedankt!

Definitieve afsluiting van het La Sonnerie-tijdperk
Definitieve afsluiting van het La Sonnerie-tijdperk
Definitieve afsluiting van het La Sonnerie-tijdperk
Definitieve afsluiting van het La Sonnerie-tijdperk
Definitieve afsluiting van het La Sonnerie-tijdperk
Definitieve afsluiting van het La Sonnerie-tijdperk
Addy van Hurk, vertelde in zijn toespraak wat er allemaal mogelijk was bij La Sonnerie