Django tijdens de dinnershow
Django tijdens de dinnershow Foto: Berk Music

Een aaneenschakeling van verrassingen: Django Wagner betovert ons dorp!

Algemeen

Son en Breugel - Vrijdagavond 19 en zondagmiddag 21 januari galmde de betoverende stem van Django Wagner weer door ons dorp. De twee uitverkochte dinnershows brachten een ongekende dosis energie naar de carnavalstent, die tot de nok toe gevuld was met fans uit alle uithoeken van Nederland.

Redactie: Annemieke van Tinteren

“Het waren twee onvergetelijke dagen”, vertelt Django mij, “en het was echt een aaneenschakeling van verrassingen. We houden altijd geheim wie de speciale gasten zijn, dus het was extra bijzonder dat niemand minder dan Lee Towers beide dagen op het podium verscheen. Natuurlijk zong hij ‘You’ll never walk alone’, maar ik ben vooral trots op ons duet ‘You’ve got a friend’. Uiteraard waren mijn vrienden Ferry de Lits en Frank van Weert er ook weer bij, alsmede zoveel andere bevriende artiesten, onder wie Marloez Atemlos, die met Duitse hits het publiek betoverde.”

Klik hier voor de Django Wagner aftermovie Dinnershow 2024.

Django onthult dat hij dit jaar zijn 15-jarig jubileum in de muziekindustrie viert met een groots concert in de indrukwekkende zaal van Poppodium 013 te Tilburg op 4 oktober dit jaar. “Natuurlijk vieren we dat in Brabant”, grapt hij. Kaarten voor dit bijzondere event zijn binnenkort verkrijgbaar. Op mijn vraag of hij voor volgend jaar weer dinnershows heeft gepland, zegt hij: “Deze gaan er zeker weer komen!” Meestal is dit in het weekend, drie weken voor carnaval (wat zaterdag 1 maart begint in 2025). Er is nog niets concreets afgesproken, hij heeft het druk en is ontzettend blij met zijn enthousiaste fans die nu al weer kaarten willen bestellen voor volgend jaar.

We sluiten ons gesprek af, hij moet weer terug de studio in. “Ik ben een gloednieuwe single aan het opnemen”, verklapt hij.