Repaircafé
Repaircafé Foto: Annie Maessen

Repaircafé weer geopend

Algemeen

Son en Breugel - Op vrijdag 26 januari is het Repaircafé in het HOi-Huis weer geopend; kapotte spullen kunnen worden aangeboden tussen 13.00 en 16.00 uur.

Het is verstandig om bij het aanmelden van een reparatie een tijd af te spreken; dat voorkomt onnodig wachten en is ook voor de reparateurs prettiger. U kunt daarvoor bellen naar een van de beheerders van het HOi-Huis. Het telefoonnummer is 0499-465555.

Ze kijken overal naar: elektrisch gereedschap, houten meubeltjes, elektronische apparaten, soldeerwerk, boekbinden, kledingreparaties, enz. Als het te repareren is, gebeurt dat ook. Het Repaircafé vraagt geen geld; wel staat er een potje waarin u een vrijwillige bijdrage kunt doen. Van dit geld wordt het gereedschap uitgebreid en vervangen.

Wilt u ook graag een middagje met anderen in een gezellige sfeer reparaties uitvoeren, andere mensen daarmee blij maken en meewerken aan de verkleining van onze ecologische voetafdruk, meld u zich dan ook aan op bovenstaand telefoonnummer of kom gewoon een keer kijken in het HOi-Huis, Taylorstraat 1A. De verwarming is aan en de koffie gratis.