Top View Fresh Yellow Lemon Fruits with Leaves on Wet Wood Table Background with Copy Space - Still Life Photography
Top View Fresh Yellow Lemon Fruits with Leaves on Wet Wood Table Background with Copy Space - Still Life Photography Foto: ingezonden
Weggeef-actie

Enquête schoolopdracht Marketing & Communicatie

Ingezonden

Son en Breugel/Eindhoven - Onze redactie kreeg het verzoek om mee te werken aan het verspreiden van een enquête. Wij willen jongeren tijdens hun opleiding graag ondersteunen en vragen daarom aan onze lezers of ze bereid zijn om onderstaande informatie te lezen en de enquête in te vullen.

De enquête is anoniem, maar wil je kans maken op een fles limoncello, stuur dan een mail naar redactie@demooisonenbreugelkrant.nl er wordt 1 fles verloot onder de inzenders! De winactie loopt t/m woensdag 27 maart 2024. 

Schoolopdracht Summa College
Ik ben Laurens van Tinteren, ik woon in Son en Breugel en ik loop stage bij The Beverage House in Eindhoven. Van mijn school, het Summa College waar ik de opleiding marketing & communicatie volg, heb ik als opdracht meegekregen om een marktonderzoek uit te voeren. De doelstelling van mijn marktonderzoek is erachter komen welke factoren doorslaggevend zijn waardoor een bepaald persoon voor een bepaald drankje of drankmerk kiest. Ik voer dit marktonderzoek uit, omdat we de verkoop van de net door ons geïmporteerde Limoncello Rossi d’Asiago uit Italië z.s.m. door willen ontwikkelen op de Nederlandse markt.

Waarom via DeMooiSonenBreugelKrant?
De doelgroep die limoncello drinkt is enorm breed dus zal ik mijn enquête moeten promoten op een platform met een brede doelgroep. Dit is een mooie kans voor mij om de enquête te kunnen verspreiden over de doelgroep die ik heb gekozen (25-55 jaar).

Bent u tussen de 25-55 jaar oud? Zou u dan zo vriendelijk willen zijn om mij te helpen?

Klik hier voor de link naar de korte enquête.

Heel erg bedankt voor het invullen.

Link enquête:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc9ITGl3McQjBhdhUR9ScFLgTyacM5J_GMa39DCm_u1tAep2Q/viewform?pli=1 

Afbeelding