Afbeelding

Aanwijzing 3 wie wordt Prins Carnaval 2017

Algemeen

Beste Krutjesrapers en Krutjesraperinnekes,
Carnavalsseizoen 2017 gaat binnenkort officieel van start met als eerste onderdeel het 11-11-bal. Zoals gebruikelijk wordt op dit grootse evenement de nieuwe Prins bekend gemaakt. Heeft u al een voorgevoel wie het dit jaar zou kunnen zijn? Om u nog wat verder op weg te helpen krijgt u vandaag weer een aanwijzing.
In de eerste week kreeg u de aanwijzing: "Hij moet verèkkes op z'n vingers letten". Afgelopen week was de aanwijzing "Hij zet ze aan de gang". In het tweede filmpje zag u dat het enthousiasme van Adjudant Arjen over de aanstaande spectaculaire onthulling, wat afgeremd wordt door Vurzitter Jasper. Moeten we ons al zorgen gaan maken?

Het 11-11-bal is op zaterdag 12 november 2016 in de nieuwe zaal van de Zwaan. In de vier weken voorafgaande aan deze grootse bekendmaking zult u iedere week een nieuwe aanwijzing in deze krant aantreffen. Daarnaast kunt u ook elke maandag een nieuwe verfilmde aanwijzing vinden op www.dekrutjesrapers.nl of op de Facebook pagina van de Krutjesrapers.
Indien u op basis van de aanwijzingen meent te weten wie "Prins Carnaval 2017" wordt, kunt u meedingen naar een diner voor twee personen door de naam van de Prins, en ook uw naam, adres en telefoonnummer in te zenden door:
a) een gesloten envelop in te leveren in de brievenbus bij CV de Krutjesrapers p/a Nieuwstraat 17 te Son en Breugel.(Cafetaria Leon Spierings). Schrijf op de voorzijde van de envelop "Prins Carnaval 2017". Uw kandidaat kunt u inzenden tot en met zaterdag 12 november 2016 om 11:11 uur stipt.
b) een e-mail te sturen met als onderwerp "Prins Carnaval 2017" onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer naar het volgende e-mail adres: contact@dekrutjesrapers.nl. De inzendtermijn voor e-mail sluit ook op zaterdag 12 november 2016 om 11:11uur stipt.
Per persoon wordt alleen de eerste inzending geaccepteerd.


Aanwijzing 3 is: "Eigenlijk wil hij het hele jaar wel."