Afbeelding

Uitwisselingsconcert Pro Honore et Virtute 20 november in De Zwaan

Algemeen

Punten op de muzikale i bij Harmonie Pro Honore et Virtute

Son en Breugel - Zondag 27 november aanstaande neemt Harmonie Pro Honore et Virtute uit Son en Breugel deel aan een belangrijk muziekconcours in het Gelderse Zutphen. Pro Honore et Virtute komt hierbij uit in de hoogste klasse van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie KNMO. Een deskundige jury zal alle deelnemende orkesten beoordelen met een uitvoerig juryrapport en bepalen welk muzikaal niveau de deelnemers hebben weten te bereiken in de afgelopen jaren en in welke klasse de komende jaren zal worden gespeeld.

Om na maanden van intensieve voorbereiding het optimale uit de muzikanten te halen organiseert de Harmonie op zondag 20 november een uitwisselingsconcert met fanfare Wilhelmina uit Vlierden. Dit concert zal ook voor u verzorgd worden in Cafe-Restaurant de Zwaan vanaf 14.00 uur. Inloop vanaf 13.30. De toegang is gratis en u bent allen van harte welkom.

De fanfare Wilhelmina bijt onder leiding van dirigent Mari van Gils tijdens dit concert de spits af. Naast enkele eigen nummers gaan ze een uniek werk aan met een soliste van onze Harmonie.

Na een korte pauze is het de beurt aan onze eigen Harmonie. Met Martien Maas als dirigent voeren zij voor u de indrukwekkende concourswerken uit. Een prachtige gelegenheid voor beide muziekgezelschappen om er met een enthousiast publiek in de zaal een mooie muziekmiddag van te maken. U bent van harte welkom in de Zwaan.