Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Verwendag voor vrijwilligers van MadeLief

Algemeen

Son en Breugel - Het BijnaThuisHuis Madelief bestaat 2018 alweer  5 jaar. Voldoende reden voor de Vrienden van het BijnaThuisHuis om de vrijwilligers te danken met een verwendag voor hun inzet en motivatie. Vrijwilligers, die iedere dag vanaf 07:00 in de ochtend tot 23:00 in de avond klaar staan voor terminal patiënten, dit verdient een keer meer dan een pluimpje.

De Vrienden hebben samen met Golfclub Son een dag georganiseerd voor de vrijwilligers van MadeLief met hun partners. In totaal 67 vrijwilligers van het BijnaThuisHuis kwamen naar het clubhuis van Golfclub Son.
De dag startte met een mooie ontvangst op het zonnige terras van de golfclub en gevolgd door een golf clinic op de baan. De clinic werd gegeven door Paul Berkhout, de "pro" van Golfclub Son en werd daarbij geassisteerd door een aantal leden van de club. Aan die clinic deden  meer dan 45 personen mee.
Voor de niet-spelers was er entertainment op het terras  en ruim voorzien van koffie, thee en andere dranken en versnaperingen.  

Na de clinic was het moment van de prijsuitreiking aangebroken. De hele clinic was gericht op ontspanning en plezier, de prijzen waren dan ook voor de meest uiteenlopende elementen zoals de snelste leerling, het mooiste chip, de meeste aanleg, de mooiste (foute!) polsslag . 
Niet het resultaat stond centraal, alleen de lol. Dat de jurering wel heel erg arbitrair was, is duidelijk. 

Het werd al met al een heel gezellig samenzijn op het terras. Om 18:30 werd een heel mooi en uitgebreid buffet geopend. Dit buffet is compleet voorbereid en geserveerd  door de "koksgroep" van de Golfclub Son met hulp van de "bar-groep" van de golfclub.
Rond 21:00 was enkel de ruimploeg nog actief in het clubhuis en op het terras van de golfclub.

Het was een heel mooie en zeer geslaagde dag, deze verwendag voor de vrijwilligers van MadeLief. 
De dag werd mogelijk gemaakt door de Golfclub Son en zijn vele vrijwilligers, Het financiele deel werd mogelijk gemaakt door de sponsoren en uit de giften die door gasten van MadeLief en hun families bedoeld voor de vrijwilligers.  
De golfclub stelde de baan beschikbaar samen met de golf-pro die de clinic vorm gaf samen met vrijwilligers van de club. Ook het mooi aangeklede clubhuis was beschikbaar inclusief de bediening achter de bar en de bediening op het terras. En dan als klapper, het geweldige buffet, bereid door vrijwilligers van de golfclub.

Een heel goed voorbeeld hoe vrijwilligers van een vereniging in ons dorp zich inzetten om andere  vrijwilligers van een zeer gewaardeerde  activiteit in Son en Breugel, een heel mooie dag te bezorgen. 

Geweldige burgerzin, verantwoordelijkheid zijn voor elkaar en bereid te zijn de ander goed te doen.
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Algemeen 16 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 16 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 19 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 25 apr, 20:00 Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella