Quint Otten met zijn nieuwe trainer Andy Souwer
Quint Otten met zijn nieuwe trainer Andy Souwer Foto: Patricia Otten

Kickbokser Quint Otten breekt hand tijdens voorbereiding

Algemeen

Son en Breugel - Na een succes vol jaar met 7 partijen waarvan 7 winst heeft Quint Otten uit Son en Breugel het seizoen positief afgesloten.

Na zijn overstap naar zijn nieuwe team van trainer Andy Souwer(SSI) en Oussama El Ghaoui en zijn nieuwe boksschool Boxing gym Holzken, is het geluk nog niet aan de zijde van Quint geweest in de voorbereiding op het nieuwe seizoen tijdens een training in Amsterdam bij Kops Gym bij niemand minder dan Bert Kops ( trainer van MMA wereld kampioen Bellator Gegard Mousasi), breekt Quint tijdens een sparsessie (trainings partijtjes) zijn rechter hand.

Hierdoor loopt de voorbereiding op het nieuwe seizoen toch flink wat achterstand op en zal zijn training voornamelijk bestaan uit wat conditie training en wat lichte krachttraining om niet te veel achterstand op te lopen.
De doelstelling voor Quint dit jaar zal zijn dat hij de overstap gaat maken naar de B klasse, een klasse hoger dan hij nu vecht (C-klasse).
Samen met zijn trainers, ouders Andre en Patricia Otten, sponsors North Side Sports. Leroys Gym, tuinonderhoud Luca Daniels (Belgie) en Ineke Peeters schoonmaak bedrijf en zijn aanhang zal er alles aan gedaan worden om zijn doelstelling te bereiken.