Afbeelding

Disco-avonden in de Oase

Algemeen

Son en Breugel - Een aantal maanden geleden kwam een aantal moeders op het idee om disco-avonden voor de jeugd in Son en Breugel te gaan organiseren. De reden hiervan is dat de avonden in de Oase met carnaval erg druk bezocht worden en het eigenlijk jammer is dat deze avonden maar een keer per jaar zijn.

Gelukkig stond de Oase meteen open voor dit idee en konden we beginnen met het opzetten van deze avonden. 

Iedere laatste zaterdag van de maand
Vanaf 29 september organiseert de Oase bijna iedere laatste zaterdag van de maand een disco-avond met een leuk thema voor kinderen van groep 6,7 en 8.
De avonden beginnen om 19.30 en duren tot 22.30 uur. De entree voor deze avonden bedraagt €2,- zonder pasje en €1,- met pasje. Het pasje kan aangevraagd worden op de eerste disco-avond d.m.v. een formulier. Dit pasje wordt gebruikt om in geval van nood de ouders te kunnen bellen.

Alle disco-avonden hebben een bepaalde thema, de disco-avond van 29 september heeft als thema After Summer Party. Een feest waarbij de kinderen samen de zomer op een feestelijke manier kunnen afsluiten. Naast een super DJ die voor de zomerse hits zorgt, zijn er ook leuke zomerse activiteiten die de kinderen kunnen doen. De organisatie nodigt jongens en meisjes uit de groepen 6, 7 en 8 uit om vooral hun zomerse kleding aan te doen om samen met vrienden de zomer feestvol af te sluiten. 

Andere data
De volgende data van de disco-avonden zijn: 27 oktober (Halloween), 24 november, 26 januari, 30 maart en 25 mei. Houd de website www.jc-oase.nl of Facebook pagina van de OASE goed in de gaten, want op deze pagina geven zij meer informatie over de komende thema's.
De drankjes kunnen met muntjes worden gekocht, 1 muntje is €1,20. 
De Oase hoopt veel jeugd te mogen begroeten op deze disco-avonden.