Han en Lucy
Han en Lucy Foto: Picasa

Vanavond weer een volle agenda in de ‘Oh, zit dat zo’-show!

Algemeen

Son en Breugel - Op woensdag 1 mei voeren vanaf 20.00 uur Lucy van de Wier en Han Muller weer de nodige interessante gesprekken. Natuurlijk staan we stil bij het kampioenschap van SBC1, en we doen dat met aanvoerder Joep van der Heijden en coach Wouter Huberts. 

Jongerenwerker Ali Alzubaidi praat samen met Denise en Ellis over het belang van slaap bij jongeren, maar ook de hangplek aan de Rooijseweg komt aan bod. Flip Verhagen (D’66) en Jos de Bruin (Dorpsvisie) vertellen over de Samenspraakavond op 15 mei met als onderwerp kunst en cultuur. Van wethouder Steven Grevink willen we weten wat onze gemeente en de WSD voor elkaar kunnen en willen betekenen. We hopen meer te weten te komen over de praatavond Wonen voor jongeren tussen 18 en 30 jaar, en wat daarmee samenhangt.

Zoals u leest zit ook deze uitzending zit weer boordevol, maar zoals altijd laten wij ons verrassen door de actualiteit van het moment. Luisteren kan via 107.5 FM, de kabel van Ziggo (via radiokiezer), KPN 1109 en T-Mobile (kanaal 2188). Maar het kan natuurlijk ook via www.radiosenb.nl (luister-liveknop). Terugluisteren kan via MixCloud of onze website door het intoetsen van het desbetreffende programma.

Radio S&B… Uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag!