Jan en Lucy
Jan en Lucy Foto: Picasa

Woensdagavond kunt u ook kijken naar de ‘Oh, zit dat zo’-show!

Algemeen

Son en Breugel - Op woensdag 17 april voeren Lucy van de Wier en Jan Achttienribbe weer de nodige interessante gesprekken met enkele personen. 

Wat te denken van de voorzitter van harmonie PHEV, Hans Waals, Marco ten Have over de status van de deelauto, Johan Nootenboom vertelt over de voedselbankactie bij HTC Hockey, kapelaan Brian van de Mortel belicht de traditionele katholieke feestdagen in deze periode, en Joep Thurlings praat ons bij over de strijd tegen de Japanse duizendknoop. Met wethouder Steven Grevink staan we stil bij de plannen bij het CMD en willen we weten wat onze gemeente en de WSD voor elkaar kunnen en willen betekenen.

Zoals u leest zit ook deze uitzending weer boordevol, maar zoals altijd laten wij ons verrassen door de actualiteit van het moment. U kunt de hele uitzending ook echt meebeleven, want SonenBreugel TV maakt opnames, dus aan u de keuze: u luistert of u kijkt komende woensdag vanaf 20.00 uur.

Kijken kan via de site van SonenBreugelVerbindt. Luisteren kan via 107.5 FM, de kabel van Ziggo (via radiokiezer), KPN 1109 en T-Mobile (kanaal 2188). Maar het kan natuurlijk ook via www.radiosenb.nl (luister-liveknop). Terugluisteren kan via MixCloud of onze website door het intoetsen van het desbetreffende programma.
Radio S&B… Uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag!