Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 1ef35a
Foto: Ingezonden
Algemeen / Son & Breugel

Klimaat, Klimaatverandering en Klimaatpolitiek

Son en Breugel - SonEnergie houdt 25 maart weer een interessant EnergieCafé. Dit keer is als gastspreker de klimaat-relativist Jacques Hagoort uitgenodigd. Hij heeft natuurkunde gestudeerd in Delft en is daarna als onderzoeker en onafhankelijk raadgevend ingenieur werkzaam geweest in de olie- en gasindustrie. In de jaren '90 was hij als hoogleraar aan de TU Delft verbonden.

Jacques praat de belangstellenden bij over het zin en onzin omtrent het grootste probleem van deze eeuw. Wat weet u van holoceen, middeleeuws klimaatoptimum, kleine ijstijd, recente opwarming, hockeystick kromme, broeikaseffect, smelten van de ijskappen, zeespiegelstijging, extreem weer, klimaatalarmisten, klimaatontkenners, een ongemakkelijke waarheid, 95% consensus, klimaatscenario's, koolstof budget, UNFCCC, IPCC, COP, PBL, twee-graden grens, Urgenda uitspraak, Obama, Akkoord van Parijs, Trump en het eigen nationale Klimaatakkoord?

U bent van harte welkom op 25 maart, vanaf 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in de Bongerd in Breugel. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

 

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>