Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: bf6c03
Foto: Ingezonden
Advertorial

Flipzbluetooth store-in-store

Son en Breugel - Hou je van goed geluid en iets origineels? Kom dan eens naar Flipzbluetooth store-in-store. Heb jij die mooie etalage van Flipzbluetooth store al gezien in de Nieuwstraat 7? Speakers in producten waar je het niet in verwacht. Zo kun je muziek afspelen via een vintage koffer, akoestische gitaar of een retro loopauto. Allemaal handgemaakt en een kwalitatief goed geluid.

Ruim een jaar geleden begon Eric met de ontwikkeling van dit originele product. Hij heeft een achtergrond als dj, liefde voor muziek en een goed gehoor voor geluid. Creatief als hij is, maakte hij op een dag speakers in een akoestische gitaar. Met dit product lijkt aan de muur een gitaar te hangen of een mooie koffer in de kamer te staan. Maar het is veel meer dan dat. Het is namelijk een luidspreker die op verschillende plekken neer te zetten is. De muziek speel je af via bluetooth op bijvoorbeeld je smartphone.

Inmiddels staat al op veel plekken in Nederland en het buitenland een product van Flipzbluetooth. Nu is er ook een winkel, de Flipzbluetooth store-in-store. Kom eens kijken en luisteren. De winkel is per 16 november iedere zaterdag van 11.00 - 15.00 uur open. Je kunt ook kijken op www.flipzbluetooth.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>