Logo mooisonenbreugel.nl
Schade bij een eerdere storm in Son en Breugel in juni 2019   | Fotonummer: a59cab
Schade bij een eerdere storm in Son en Breugel in juni 2019 (Foto: Mooisonenbreugel)

Monsterstorm Caire raast ook over Son en Breugel

Son en Breugel - Code Oranje is afgegeven door het KNMI voor het hele land. De melding is afgegeven vanwege de storm Ciara, daarbij worden windstoten verwacht tot wel 130 kilometer per uur.

Deze snelheden worden vooral aan de kust verwacht maar met windsnelheden van 110 kilometer per uur kunnen ook in het binnenland worden gemeten.
De kern van de storm trok vanmorgen over het noorden van Schotland daar werden de hoogste windsnelheden tot nu toe gemeten namelijk 180 kilometer per uur.

De verwachting is dan ook dat de storm mogelijk ook in Nederland voor schade kan gaan zorgen. In Son en Breugel zijn zover bekend geen geplande activiteiten afgelast
Bij stormschade geeft de landelijke meldkamer het volgende advies: Bij acuut gevaar of spoed bel 112. Geen acuut gevaar maar schade aan de openbare ruimte neem contact op met de gemeente. Geen acuut gevaar, schade aan woning of bedrijf? Onderneem zelf actie.


 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>