Lions Club steekt handen uit de mouwen bij afbreken tent jeugdcarnaval
Lions Club steekt handen uit de mouwen bij afbreken tent jeugdcarnaval Foto: Wil Feijen

Wens team Jeugdcarnaval gaat in vervulling

Algemeen carnaval

Son en Breugel - De laatste jaren wordt er op het Oranjeveld carnaval gevierd door en voor kinderen die nog niet de tent op het Kerkplein in mogen. Er werd ook een speciale middag in samenwerking met Stichting Meedoen en Zonhove gehouden. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de inzet van een groep enthousiastelingen die het toch maar voor elkaar weten te krijgen.

Echter, als daarna carnaval voorbij is, moet er opgeruimd gaan worden. Dat bleek best een gesjouw en de groep is relatief klein. In de Lions Wensboom hing dit jaar de vraag om wat hulp bij het opruimen. Zo gevraagd zo gedaan. Op Aswoensdag om half tien verscheen een groepje Lions, met een aantal van hun partners om de handen mee uit de mouwen te steken.

Het liep als een trein en in een recordtempo werd het karwei geklaard. Wel net zo fijn als je net een aantal dagen druk bezig bent geweest in de jeugdtent. Een groot compliment voor het team Jeugdcarnaval dat op een geslaagd carnaval in de tent voor de jeugd kan terugkijken.