De winnaars van 2019
De winnaars van 2019 Foto: Wil Feijen

Inschrijving Ons Dorp Kwist 2020 is geopend

Algemeen Evenement

Son en Breugel - Voor de achtste keer wordt dit jaar op  vrijdagavond 9 oktober de jaarlijkse dorpskwis gehouden. Zoals elk jaar start ook dit jaar op 1 maart de inschrijving voor de editie van 2020. Inschrijven kan via de website www.onsdorpkwist.nl. Zodra je het inschrijfgeld betaald hebt, is de registratie definitief.

De inschrijvingsperiode loopt tot 1 september maar alle teams die zich voor 1 april hebben opgegeven, ontvangen ook dit jaar weer een extra tip. Die zou je wel eens hard nodig kunnen hebben. Zorg dus dat je er op tijd bij bent! De feestavond wordt dit jaar gehouden op zaterdag 31 oktober. Noteer ook deze datum alvast in je agenda.

Alle teams van de afgelopen jaren kunnen weer een gooi doen naar de prijzen, maar de organisatie daagt ook nieuwe teams uit om zich op te geven en een kans te wagen. Zij rekenen weer op een grote opkomst en hopen op jullie enthousiasme. Afgelopen jaar ging de eerste prijs naar het team van de Masterminds die voor het tweede jaar op rij wonnen. In team Zagerstraat & Co zullen zij wellicht ook dit jaar weer een geduchte concurrent hebben. Na een derde en een tweede plek, zullen zij de stijgende lijn graag willen voortzetten. En hoe gaat de verrassende nummer drie van vorig jaar, team Import(ant), het dit jaar doen? Schrijf je nu in om één van deze teams van het podium te stoten, of om gewoon een leuke avond te hebben met je vereniging, familie of vriendengroep. Want dat is natuurlijk het allerbelangrijkste.

De commissie, onder leiding van de nieuwe voorzitter Remco Heeren, is alweer hard aan het werk om de eerste vragen te bedenken. Aan het eind van vorig seizoen heeft de commissie afscheid genomen van Willemijn Bekkers, Patricia der Kinderen en Bart Hölscher. Op de oproep voor nieuwe vragenmakers zijn veel reacties binnengekomen. Binnenkort zullen jullie vernemen wie de commissie dit jaar zullen versterken.

De organisatie van Ons Dorp Kwist hoopt iedereen te zien op vrijdag 9 oktober!

Parallel Wijnen
Evenement 8 uur geleden Parallel Wijnen verkoopt laatste restanten
Afbeelding
Ingezonden 9 uur geleden Fatbikes niet welkom bij VVN Verkeersexamen
Afbeelding
Ingezonden 19 uur geleden Minder uitstoot lachgas op rioolwaterzuiveringen van Waterschap De Dommel
De gezamenlijke Opleidingsorkesten van Harmonie PHEV en Asterius
Algemeen 23 uur geleden Jeugd van PHEV schittert tijdens uitwisselingsconcert
Renske Modderman (Rabobank) overhandigd de cheque aan Julius Buijs (SBC)
Algemeen gisteren SBC verduurzaamt met ondersteuning van de Rabo Clubsupport
Afbeelding
Ingezonden 27 mrt, 15:08 Week van de Groene Tuin helpt Brabanders op weg om tuin te vergroenen