Afbeelding
Foto: ©MooiSonenBreugel
Foto's

Acht Koninklijke Onderscheidingen in Son en Breugel

Algemeen

Son en Breugel - De traditionele lintjesregen vond vandaag plaats, maar zelfs dit ging anders dan voorgaande jaren in verband met de maatregelen rondom het coronavirus. Burgemeester Hans Gaillard informeerde vrijdag 24 april in de ochtenduren telefonisch acht dorpsgenoten dat het de koning heeft behaagd hen een Koninklijke Onderscheiding toe te kennen. Alle gedecoreerden zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Onderstaande gedecoreerden krijgen later dit jaar de onderscheiding uitgereikt.

De acht dorpsgenoten hebben ieder een indrukwekkende staat van dienst als vrijwilliger. 

Alfred Mateussen
Alfred Mateussen (56 jaar) zet zich al jaren in als vrijwilliger voor Oase, de Goederen- en Dienstenveiling, jeugdcarnavalsverenging De Dommmelsoppers, Avondwandelvierdaagse, Dommelpop en Koninginnedag/Koningsdag en de Avondwandelvierdaagse.

 Lees hier verder. 

Els Rooijakkers
Els Rooijakkers (53 jaar) zet zich al jaren in als vrijwilliger op verschillende maatschappelijke terreinen. Zo is Els betrokken (geweest) bij de organisatie van Koninginnedag/Koningsdag in Son en Breugel, bij Samenloop voor Hoop, Basisschool De Bloktempel, de VVD, Ladies’ circle De Kempen, Agora Club De Kempen en de Duikvereniging.

 Lees hier verder. 

Jan van Maasakkers
De heer Jan van Maasakkers (80 jaar) zet zich al jaren als vrijwilliger in binnen de Son en Breugelse gemeenschap. Zo was de heer Van Maasakkers betrokken bij Mannenkoor Zang en Vriendschap en bij Sint Genovevaparochie en is nog steeds betrokken bij KBO afdeling Breugel.

Lees hier verder.

Gerard Scheepens
De heer Gerard Scheepens (69 jaar) zet zich al jaren in als vrijwilliger bij Voetbalvereniging SBC en Korfbalvereniging De Corridor.

 Lees hier verder.  

Jolanda Mateussen – Van den Hurk
Mevrouw Jolanda Mateussen (55 jaar) zet zich al jaren in als vrijwilliger bij verschillende verenigingen en organisaties in Son en Breugel, zoals Jongerencentrum Oase, de jeugdcarnavalsverenging De Dommmelsoppers, de Goederen- en Dienstenveiling, hulp bij het Zomerspektakel, Koninginnedag/Koningsdag, de Avondwandelvierdaagse, Carnavalsvereniging De Krutjesrapers, bij het Vestzaktheater en Ons Dorp Kwist.

 Lees hier verder. 

Robin Martens
Robin Martens (44 jaar) heeft zich jarenlang op bijzondere wijze verdienstelijk gemaakt voor de Son en Breugelse samenleving. Hij is ruim 20 jaar lid van de vrijwillige brandweer Son en Breugel.

 Lees hier verder.  

Arno Mulders
Arno Mulders (57 jaar) heeft zich jarenlang op bijzondere wijze verdienstelijk gemaakt voor de samenleving. Hij is 14 jaar lid geweest van de vrijwillige brandweer Son en Breugel en vanaf 1996 lid van de Bedrijfsbrandweer van Mars Nederland B.V. in Veghel.

 Lees hier verder. 

Patric van de Ven
Patric van de Ven (51 jaar) heeft zich jarenlang op bijzondere wijze verdienstelijk gemaakt voor de Son en Breugelse samenleving. Hij is ruim 20 jaar lid van de vrijwillige brandweer van Son en Breugel.

 Lees hier verder. 

Gerard Scheepens
Els Rooijakkers
Arno Mulders
Jan van Maasakkers
Jolanda en Alfred Mateussen
Patric van de Ven
Robin Martens